Wie zijn wij eigenlijk?

Van Braak Bedrijfsjuristen bestaat uit een aantal ervaren juristen. Wij werken voor ondernemers in het hele land. Soms hoeven we alleen te helpen door bijvoorbeeld een overeenkomst te checken. Voor de meeste cliënten doen we alle juridische zaken. Onder 'Diensten' leest u hier meer over.  Wilt u ook uw juridische zaken in goede handen leggen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Mr. M. (Marius) Rebel is in 2017 gestart met Van Braak Juristen. Daarvóór heeft hij 14 jaar als advocaat gewerkt, waarvan 10 jaar onder de naam Rebel & Meure      advocaten. Marius heeft specialisatieopleidingen gevolgd op het gebied van ondernemingsrecht, contractenrecht, bouwrecht en bedrijfsovernames. 

 

 

 

 

Mr. C. (Christiaan) Rooseboom is in 2020 gestart bij Van Braak Juristen. Hij heeft daarvoor ruime ervaring opgedaan als jurist, onder andere bij vakbonden en een  werkgeversorganisatie. Christiaan is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsecht en heeft daarvoor verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de Beroepsopleiding voor Bedrijfsjuristen.  U kunt ook bij Christiaan terecht voor kwesties met betrekking tot onderwijsrecht. 

 

 

Wat kenmerkt ons?

  • We hebben veel ervaring met juridische zaken.
  • We houden onze kennis op peil door het volgen van ontwikkelingen op onze vakgebieden, het volgen van cursussen en het geven van cursussen.
  • We werken zo nodig samen met accountants, fiscalisten en notarissen.
  • We houden van praktische oplossingen waar dat mogelijk is.
  • We spreken de taal van een ondernemer.