Wij zijn er voor u.
 

Bedrijf kopen of overdragen

Bij een bedrijfsovername komt veel kijken. Als u een onderneming wilt kopen of verkopen vindt u in ons een betrouwbare partner. We hebben jarenlange ervaring met aandelentransacties en activa/passiva overeenkomsten. Lees hier verder over bedrijfsovernames.
 

Ondernemingsrecht

Welke rechtsvorm is voor mij het beste? Hoe werkt u samen met uw compagnon? Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld:
- de vorm en inrichting van uw onderneming;
- aandeelhoudersovereenkomsten (zie checklist);
- maatschapsakte, vennootschapsakte (firma-akte);
- samenwerkingsovereenkomsten;
- overeenkomst van geldlening, borgtochten, pandrechten, managementovereenkomst, enz.
Lees hier verder over ondernemingsrecht.
 

Arbeidsrecht

Wij helpen u graag verder met arbeidsrechtelijke vraagstukken. Weet u dat u om een werknemer te kunnen ontslaan wegens disfunctioneren er een verbetertraject moet zijn gevolgd. Ga niet zelf aanmodderen, maar maak gebruik van onze heldere en concrete adviezen. Daar wordt u blij van. Lees hier meer over arbeidsrecht.
 

ICT-contracten

Software is een bron van vooruitgang maar geregeld ook van grote teleurstellingen. Wij staan meerdere softwarebedrijven bij of helpen klanten bij hun af te sluiten softwarecontracten. Zie de checklist voor softwarecontracten. Lees hier meer over ICT-contracten.


Geschillenbeslechting

Wij treden geregeld op als geschillenbeslechter. Lees hier meer over geschillenbeslechting.  

 
Overeenkomsten 

Wij hebben dagelijk te maken met allerlei soorten overeenkomsten. We stellen ze op of beoordelen ze. Lees hier meer over overeenkomsten.
 

AVG

Hebt u te maken met persoonsgegevens? Voldoet u aan de vereisten die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt? Eén van onze juristen is 'Data Protection Officer' en kan u dus van dienst zijn met al uw vragen over de implementatie van de AVG in uw organisatie. Lees hier meer.